Værmanipulering, en ralitet

Vi lever i en tid hvor vi har blitt mer vant med ekstremvær, klimaet er i endring og mange påstår dette skyldes menneskeskap utslipp til atmosfæren, andre sier det er en natrulig endring i klimaet og at menneskene ikke har noen innvirkning. Andre igjen vil påstå at dette er skapt av noen få mennesker som har teknologi til å kunne manipulere hendelser som de fleste av oss tror er naturlige fenomener. Kanskje det er en kombinasjon av alle tre som er riktig?

Synes du dette ser dette naturlig ut?

http://www.weatherwars.info/holes02.htm
eller hva med dette?
http://www.weatherwars.info/highclouds.htm

Etter å ha sett litt rundt på nettet og sett noen filmer som har med vær og klima å gjøre så følger man litt mer med på hva som skjer på himmelen. Og jeg ble ganske forbauset da jeg en dag i februar så noe som lignet “Chemtrails” over Trondheim.

Her er bilder jeg knipset(noen gjennom et skittent vindu):
Dette likner jo en del noen av bildene du ser bla. på denne siden
http://www.weatherwars.info/chemtrails.htm (scroll litt ned)

Dette fikk meg til å lure på om det virkelig var “chemtrails” jeg så, hadde vanskelig for å fatte at dette kunne skje her i landet. Eller var dette vanlige kondensstriper, selv om jeg aldri kan huske å ha sett noe slikt før.
Jeg hadde lest at kondensstriper kan dannes kun dersom det er under
70% luftfuktighet eller om temperatuer er under ca 50 minus. Så jeg ringte meterologiske for å få bekreftet/avkreftet at det var kondensstriper.

Jeg fikk tilsendt denne grafen med forklaring som var data fra et ballongslipp fra Ørlandet kl 08.00 morgenen etter. Og ut ifra forklaringen ser det ut til at betingelsene for at kondensstriper var tilstede(vi ser at det er ekstra sterk vind mellom 25- og 35.000 fots høyde som fører til at temperaturen er mellom -60 til -75 grader, og om jeg ikke tar helt feil så har vel flyene en marshøyde på ca. 30.000 fot)… altså dette hadde vel sin naturlige forklaring.

Men likevel ser det ut til at fenomenet allerede er velkjent i andre land…

Så i slutten av mars fikk jeg nok en gang se noe på himmelen som jeg hadde sett før på nettet, her er et panorama bilde sammensatt av tre bilder,1,2,3

Likner ikke de bølgene i nedre del av horisonten på noe av dette?,
det ser iallefall ikke naturlig ut ! Se LINK(scroll ned)

Kan dette være tegn på “scalar” aktivitet ?

ARTIKKLER FRA NYHETENE
-LINK

LINKER
- “Why Chemtrails”
http://www.weatherwars.info (studer denne siden!)
http://www.chemtrailcentral.com/imgdb/
http://chemtrails911.com
http://www.carnicom.com/contrails.htm
Proof Chemtrails Are Real

VIDEO
- Aerosol Crimes (aka Chemtrails)
- Whats wrong with our skies Del 1, Del 2, Del 3, Del 4
- 1hour time lapse
- Bearden Lecture, Soviet weather engineering over north America
- Chemtrails – clouds of death
- Chemtrails – Mystery Lines in the Sky
- Chemtrail clouds 26 Sept 05 Idaho (1:12 min)

AUDIO
- Radio 3 – c2c 190404 Investigating Chemtrails.mp3
- Radio 7 – c2c 260203 Tracking Chemtrails.mp3
Link

Manipulerte bilder eller ekte?

Et annet bilde tatt over trondheim av underlige kondensstriper/skyer?

Her er ett annet bilde fra Norge(scroll litt ned)

Det er nå flere og flere som opplever fenomenet ’chemtrails’ i Norge
og trolig så er det ikke for å manipulere vær, men for å skape sykdom hos mennesker. Innholdet ser ut til å være barium og aluminium. Noe denne lab-analysen bekrefter:
(trykk på rapporten for å få opp .pdf)

Her finner du mer info om ’chemtrails’
Chemtrils and HAARP - Northern Resistanse

Kunstig framkalt snø stenger veier nær Beijing

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

27 kommentarer to “Værmanipulering, en ralitet”

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Christopher Briggs Sier:

  At *noen* hemmelige operasjoner foregår er det nesten sikkert. MEN alle bildene jeg har sett over, og de aller fleste weatherwars viser ingenting unormalt etter mi mening. Dessuten gjør deg et lite tankeeksperiment. Med økningen i drivstoffsprisen pga Peak Oil (om enn dette ikke formelt er innrømmet, så er det gode grunn til å mene vi er ved eller forbi Peak Oil), hvor mye ville det koste militæret å påvirke været i den utstrakte grad som Weather Wars vil ha det til? De får aldri råd til det – og hvis de likevel har hatt råd til det, vil de ikke så veldig mye lenger.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. mathias Sier:

  jeg bor utenfor trondheim og ser daglig opp til 10 (hvite) fly som slipper ut lange feite vulgære chemtrails over bygda. disse flyene tar av fra ørlandet, flyr mot svenskegrensa, og slipper lasten sin på veg tilbake. vi er mange i bygda som er klar over dette. har over 1 t minidv opptak og 50 bilder av “fenomenet” . på tide å våkne? …

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Ceeker Sier:

  #3 interessant, legg gjerne ut bilder på nettet om fenomenet, enten i en blogg eller i et forum eller noe. For meg så virker det som om mange tror vanlige kondesstriper er ‘chemtrails’ (ut i fra mange bilder jeg har sett), så det første man burde ha gjort er å skjekke om det kan være kondensstriper, ring meterologiske eller værtjenesten på ørlandet, se om betingelsene for dannelsen av kondensstriper er til oppfylt. Om dette ikke er tilfelle kan man jo spekulere i hva det er for noe.. du kan kontakte avisa og høre om de er interresert i å skrive om det eller ikke, du kan ringe til tårnet på Værnes, de setter deg over til de som sitter ved radaren så kan du spørre om hva slags fly det er. Så kan du jo høre med flyplassen hvor de flyene tar av, det skader jo ikke å spørre de. Det kan jo ha en logisk forklaring, men det finner du jo fort ut ved å se på responsen du får. Men legg gjerne ut bilder på nettet :)

  #2 Jeg er av en annen oppfatning, mye av det på weatherwars.info ser IKKE naturlig ut, og militæret tar seg råd til det de prioreterer..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. CaptSnowman Sier:

  “Contrails” er de vanlige stripene man ser etter jetfly, mens “Chemtrails” er et av Illuminatis våpen mot befolknings økning. Uvisst hvordan det virker, men ifølge teorier så fører disse kjemikaliene til sterilitet, kreft og andre dødelige sykdommer.

  Det finnes “Chemtrails” i alle land på alle kontinenter. Illuminatis mål er å senke dagens innbyggere på kloden med 70%.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Audun Sier:

  Militæret gjør som de blir fortalt, eller, de gjør hva de har penger til… De har iallefall bunkere de kan gjemme seg i, og gi blaffen i oss som gir dem penger. Uansett, forurensing er forurensng, og det er generasjonsføræderi på høyt plan vi opplever i disse dager. Er veldig skammful overfor de små barna

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. sigismundo Sier:

  Jeg var i lang tid skeptisk til både dette og andre fenomener som krediteres Illuminati. Jeg har liten tvil om hvorvidt verden dikteres i gitte retninger av en elite, men dette syntes jeg hørtes litt vel søkt ut…dessverre ble min skepsis overvunnet av gjentatte observasjoner. I Trondheim ses stripene nesten hver dag det er blå himmel; flyene kommer fra den retningen Mathias beskriver og de etterlater seg kompakte hvite striper som langsomt eser ut og blir til stadig større skyer. Dette har jeg observert nok ganger til å fastslå at det er et fenomen som finner sted på himmelen. Hva hensikten er forblir meg uvisst, men at det skjer er jeg ikke lenger i tvil om. Sommeren 2006 skrev jeg innlegg til Adressavisens ordet fritt, men det kom aldri på trykk…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Ceeker Sier:

  #6 Hei det første du må gjøre er å undersøke om det er kan være vanlige kondensstriper, ring meterologisk eller værtjenesten på ørlandet, og spør om data på et ballongslipp i det aktuelle området. Kondensstriper kan ikke formes dersom temp. i høyden til flyet er mindre enn -50 grander eller luftfuktigheten er under 70%. Dersom det viser seg at betingelsene for å få kondensstriper ikke er tilstede, kan det jo være interessant å se litt nærmere på det.

  Dersom disse stripene er i lav høyde er det jo litt bekymringsverdig… Det hadde vært interessant å se bilder, kunne du ikke lagt de ut på noen plass, eller sende de på mail til meg?

  Når det gjelder hensikten så ser jeg det diskuteres litt forskjellig.

  Dersom det er for å sende ut mikroorganismer e.l. med den hensikt å påvirke mennesker, så bør vel det gjøres i lav høyde, om ikke vil jo alt blåse bort før det når befolkningen, og man skulle også tro at det er mer hensiktsmessig å slippe ut disse i tett befolkede steder i stedet for ‘ute på landet’, dersom stripene er i høye luftlag skulle man tro det var mer naturlig om det kunne være ifm. værmanipulering eller noe liknende. Så grunnen til at dette er observert rundt ørlandet vet jeg ikke.. men det hadde vært interessant å se bilder/video :)

  Når det gjelder Illuminati så er jeg ikke i tvil om at organisasjoner med utspring fra denne styrer mye av det som skjer i verden.

  Problemet er at du må ha info for å klare å ‘connect the dots’ og denne infoen får du ikke av å bare se på nyhetene, du må søke på nettet. Og det tar litt tid før det synker inn, det gjorde det i allefall til meg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Trist_1 Sier:

  hmmm… Om Illuminati finnes. Hvorfor er ikke jeg da medlem?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. romvaesn Sier:

  heisan! ingen tvil om værmanipulering er på gang! været er jo fullstendig ut å kjøre over alt hvor det sprayes…

  disse to filmene har jeg lagd selv og alt er filmet 3-4mil fra trondheim. det som er filmet fra fly er tatt over beijing da men. døm selv!

  (alt er fra sommeren 06)

  http://www.youtube.co...

  http://www.youtube.co...&mode=related&search=

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. romvaesn Sier:

  yes folkens, vi har et gjennombrudd i “etterforskingen” sjekk selv!

  http://www.davidickef... har ikke tid til å utdype akkurat nå, men nevner i slengen at jeg spurte fastlegen min i forrige uke om de hadde merket noen oppgang i luftvegsrelaterte sykdommer, og han svarte følgende “de siste 4-5årene har det eksplodert” jeg fortalte ham selvsagt om fenomenet , og anbefaler dere om å gjøre det samme. han skrev ned og skulle hjem og google. men sjekk linken, viktig saker der! har sjekket logg for ørlandet , de hadde 49 slike landinger sommern 02, skal lete mer og se om det har vært en oppgang av registrinegr av den type fly . kc-135

  hei og hå folkens

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. - Sier:

  lei av chemtrails

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. Ceeker Sier:

  Hva mener du? lei av å studere temaet? eller lei av stripene og alt hemmeligholdet rundt de?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. - Sier:

  GREIT GREIT man må lete etter informasjon selv, på nettet osv. men det er uansett dritviktig med kritisk sans! fly slipper vel ut røyk akkurat som biler gjør det. grunnen til at ørlandet er plassen, er fordi nato holder til der ute. det flyves daglig og støyes noe forjævlig. det er selvfølgelig luftforurensing samme om det er en spesiell årsak til utslippene eller ikke, og det er jo gæli nok i seg selv.

  i tillegg burde det i en ideell verden selvfølgelig ikke finnes militær aktivitet i det hele og store.

  dette med luftveissykdommer og sånt handler om luftforurensning generelt tror nå jeg. man kan ikke bare dra inn alle mulige tilgjengelige opplysninger og gjøre dem til bevis for sin sak. jeg skal selvsagt ta det nogenlunde seriøst og se på noen av linkene.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 14. Blue Sier:

  Har selv observert disse Contrails og Chemtrails flyene over Sandefjord siden påske.Jeg har ikke kjent til dette før nå og det er ingen tvil om at det er forskjell på de hvite stripene som slippes ut på samme dag for noen forsvinner iløpet av 10-20 sekunder(contrials) mens andre brer seg utover og lager et hvit kunstig skydekke resten av dagen(Chemtrials).Har selv hatt forkjølelse symton i lange tider med sår hals og tett nese og blør lett neseblod noe mitt ene barn også har vært plaget med og mange andre jeg kjenner til.Det er ikke uten bekymring når jeg sender mine barn ut når jeg ser disse på himmelen.Dette må noen ta tak i snarest og få undersøkt å stoppet.Dette kalles Tropospheric aerosol program i statene.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 15. Ceeker Sier:

  Her finner du litt mer info om emnet :)

  http://www.northernre...

  og her

  http://www.northernre...

  (scroll ned til du finner ‘analyserapport’)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 16. Blue Sier:

  Idag tok det helt av igjen i Sandefjord, da jeg med stor sorg i hjertet ser at de etter 2dager “pause” har sendt minst 20-30 slike fly over byen og jeg så minst 8-10stk på engang ca kl 10 ved Torp/Foksrød.Nå er himmelen som var skyfri nesten helt hvit av disse kunstige skyene og det har gått mange timer og burde vanligvis vært borte.Det var et barn ved mitt barns skole som ble hentet i ambulanse for litt siden(ikke på skolen)med alvorlige pusteproblemer og de fant ikke ut av det, men det var snakk om virus.Hvordan går det nå med de som er mest utsatt?Hva er det som skjer egentlig?Kjenner ikke våre folkevalgte til dette og hvordan kan de gjøre dette?Nå begynner jeg å bli mektig forbannet!Vi er mennesker vi har rettigheter og nå må filterert vekk!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 17. Ceeker Sier:

  Det du kan gjøre er å dokumentere mest mulig, ta bilder/video, snakk med foreldrene til barna og forsøk å finn ut om det har en sammenheng med chemtrails, det kan jo komme av noe annet? du kan også ringe til flyplassen og undersøk hvilke fly det var som lettet på de klokkeslettene. Og spør om de vet noe. kanskje får du også tatt noen prøver som kan sendes til analyse for å se hva som kan påvises. Skjønner godt du blir forbannet, men politikerne jobber ikke lengre for folkets beste, har du ikke lagt merke til det? Tiden er nok inne for at vi bytter de ut. Hvor lenge skal du være naiv og tro på løgnene deres?

  Dette fenomenet er ikke bare i Norge, men også i mange andre land, bare søk etter ‘chemtrails’ så finner du mange videoer og nettsider om temaet. Informer deg selv og informer andre!

  Du spør om hva det er som foregår, svaret på det tror jeg neppe du vil høre, fordi det er nok værre enn du tror…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 18. Ceeker Sier:

  Litt mer info og finne her :

  http://exoticwarfare….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 19. Apokalupsis Sier:

  Dette skjer så å si daglig over Trondheim! Jeg har drøftet fenomenet med venner og kolleger, men dessverre virker det ikke som om noen bryr seg nevneverdig om hva som foregår over hodene på dem. Det forekommer meg at folk flest trives best med skylappene godt på, og så lenge det norske folk fortsetter å gi faen, kan jeg dessverre ikke si annet enn at vi fortjener vår skjebne, hvor dyster og solløs den enn måtte bli!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 20. Martin Sier:

  Im a human beeing goddamit!!! MY LIFE HAS VALUE!!

  Nå er det forresten bilderbergermøte i statene snart. alle norske politikere som måtte dukke opp der er per (min) definisjon landsforrædere.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 21. sirlancelot Sier:

  Observerte nettopp en tykk stripe over trondheim by kl 05:30

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 22. Fawkes Sier:

  Jeg synes dette med chemtrails er svært interessant og ønsker selv å se nærmere på det. Dog er det en ting jeg stusser litt over. Det sies at de to vanligste stoffene i chemtrails er aluminium og barium. Det er disse stoffene det er analysert for hos Gaia Lab og de fant henholdsvis 160mg/kg og 39mg/kg. Barium er giftig og aluminium akkumuleres i legemet og kan føre til sykdommer i nervesystemet.

  Men 160 og 39 mg/kg er inn i helvetes lave verdier!? 160mg/kg er jo 0,16 gram per kilo stoff. Utrolig dårlig økonomi å spre så lave konsentrasjoner med tanke på dagens priser på flybensin. Så enten tror jeg prøven som er tatt er fra noe annet eller så er det også andre viktige komponenter i dette stoffet.

  En annen ting jeg stusser over er spredningsmåten av stoffet. På en rekke filmer ser man chemtrails komme fra halepartiet og ikke fra motorene. Skal man spre en røyksky gjøres dette enten ved forbrenning, fordamping eller forstøving. Forbrenning virker usannsynlig. Det er usannsynllig at pulver bruker til dette. Veske er langt mer sannsynlig. Og da frafaller prøvene litt. At dette tilsettes drivstoff virker veldig usansynlig da de nok ikke ønsker urenheter i drivstoffet.

  Får å ta litt mengdeberegninger. Det er snakk om at de trenger ganske mye tror jeg for å lage dette. Ut i fra tykkelsen til stripene virker det som de har en omkrets på flere meter. Men la oss være minimalistiske. Si at et fly genererer 2 kubikkmeter røyk pr meter tilbakelagt flyging. Det er to kubikkmeter røyk pr meter. En liter vann blir til 1000l vanndamp, la oss si at dette gjelder her også. Ergo er forbruket på 2 liter/meter. 1 km flyging vil da kreve 2tonn guffe om egenvekten er noenlunde som vann. Ergo brukes det 20 tonn guffe på 1 mil, og med en marsjfart på f.eks. 500 km/t er dette unnagjort på 1 minutt og 20 sekunder. Det sier seg selv at det høres fullstendig usannsynlig ut. Etter hva jeg husker bruker en F16 600 liter drivstoff i minuttet med full afterburner. Og dette skjer ikke lydløst uten flamme for å si det slik. Derfor virker det som en del skurrer. Men samtidig er dette spennende. Så jeg må nok samle noe bevis tror jeg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 23. galaXy Sier:

  https://nb.xiandos.info/HVA_CHEMTRAILS_EGENTLIG_ER_-_Det_Korte_Scoppet

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 24. lex Sier:

  jeg har nå vert vitne til en ukes “spyling” over fredrikstad. fra mandag 16.03.2009 til fredag 20.03.2009. det er første gang jeg observerer dette her, og det er uten tvil IKKE vanlige kondens striper. fredag kl 06.15 tittet jeg ut å så en tjukk stripe gikk innover land, jeg gikk til tak vinduet og fikk se ett fly, forholdsvist lavt gående, spyle ut “x” fra 2 tanker , en dobbelt stripe som snart ble en tjukk. jeg blir kvalm av dette og opplever det motbydelig arrogant av de som utfører dette!! det er heller ikke lenge siden NRK annonserte at 3 av 5 måtte regne med å dø av kreft i tiden som kommer, og i den forbindelse vil jeg anbefale folk å se denne : http://video.google.com/videoplay?docid=-7331006790306000271 som kanskje det beste alternativet(?)

  jeg har yttret bekymring både mot stortinget og den lokale avisen, men “not responding” som jeg begynner å bli vant med.

  jeg syns det er forkastlig at våre egene skattepenger blir brukt over hodene våres på denne måten. og da det er så mye bekymring rundt dette bør det gis en forklaring.

  da jeg ikke for noen svar så regner jeg med regelen gjelder: den som tier samtykker.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 25. Fredrikstad Sier:

  23/6-09 ble etterhvert nesten hele himmelen skyet i løpet av fire fem timer. Det startet tror jeg rundt 12-tiden. Jeg har mange bilder av dette tatt i løpet av disse timene,- dette skjer ikke bare høyt oppe, men også striper som blir lagt under skydekket ( som ble laget av “kondens”striper) , såvidt jeg vet, uansett værforhold, så kan ikke en kondensstripe vare i 4 timer. bli bredere og bredere, bli mer og mer gjennomsiktig men dekkende mens den faller mot jorden. Med til historien hører det med at dette var en varm sommerdag. Om kvelden ble det dårlig sikt med en lillaskjær selv på kort avstand. Det siste fikk jeg kommentert av flere som Ikke har en ide om kondensstriper og ikke hadde fulgt med på himmelen. vel…… ikke vet jeg. En norsk metrolog kommenterte bilde på linken din om skyene i i en avis for ikke lenge siden. Han mente han hadde sett denne typer skyer i Iowa. Og ja det er likheter mellom Iowa og Tronhjem. Har egentlig ikke, uten å ha søkt, hørt om andre tilfeller eller sett bilder som ligner disse fra Iowa og Trondhjem. værken før eller etter. Det finnes nå endel informasjon eller desinformasjon som leder mot:”chemtrails og militære testinger mht radar kommunikasjon”, dette er ikke usannsynlig og har også blitt forklart på diverse metrologiske tvsendinger. selv har jeg sett et eksempel fra usa og et fra tyskland. Interessant nok driver også HAARP med forsøk i, minimum, samme hensikt. Man kan lese mer om HAARP på deres egne hjemmesider.
  Ikke veldig rart at det rapporteres om satelitter som opplever mystiske påvirkning i banen ol.
  Hva sykdommer etc angår er dette mer en teknologisk mulig. imunitet, motgift, vaksine, smitte er vitenskaper med lange tradisjoner.

  Ikke vet jeg, men det er fint at folk prøver å finne ut av ting for vi vet at utrolig mye galskap skjer uten “folks” viten. Håper dere gjør det og forteller meg det etterpå.

  det hjelper ikke å være opplyst om du ikke er “opplyst”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 26. Anette Sier:

  Snart er fly en saga blott likevel. Peak oil er en realitet. Og fly kan man som sagt ikke gjøre uten flybensin. Jeg prøver å leve mitt liv som vanlig og til helvete med de som sitter og misbruker makten de har. Til helvete skal de uansett.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 27. Mats V Sier:

  Side for dokumentasjon av chemtrails i Norge:
  http://www.flickr.com/groups/chemtrailnorway/

  Side for geografisk oversikt av chemtrails:
  http://www.chemtrailsmap.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00